If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи гледах една 156-ца спортвагон 2001 1.9катраник за 7500без пазарлъка обаче има някои забележки, наи-голямата от които е НЕРАБОТЕЩО ПАРНО .Някои може ли да ми каже приблизителна сума за ремонта в наи-лишия случаи?
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Аз предполага, че въобще не духа нищо.
Не че парното е слабо, както си написал, от къде може би е проблема.
Общо взето проблема е или в перката, или в управлението й.
Пичове,на мойта Алфа също не работи парното,ама проблема е в електрониката-радиаторчето топли,ама клапата не се отваря-скъса ми нервите-разглобих всичко,също и климатика не работи.
Пичове,на мойта Алфа също не работи парното,ама проблема е в електрониката-радиаторчето топли,ама клапата не се отваря-скъса ми нервите-разглобих всичко,също и климатика не работи.
колега,мога да се опитам да ти помогна....щом радиатора топли, може клапата да не се движи/нали тя управляемо разпределя въздушният поток ,респ виж бушона...а за климатика...знам, ще ти кажа...ако идваш на 28-ми за "Другарче" ще ти кажа мнение,освен ,че и преди седмица си купих цял компресор за климатик от Приселци от една много читава 156-ца...
Аз също ще се включа в тази инициатива за Другарче,ама не знам на 28.12.кога и къде ще се събирате.Според мен е по-добре да се направи среща-например тази на 30.12 и на нея всички да изкочат от джобовете.А за парното си мисля че е нещо в електронното управление на климатроника.бушоните съм ги измерил всичките.
и на маята не и работеше, проблема беше в иправлението на парното не се пускаше перката бише изгоряло нещо вътре ими го смениха и тръгна струваше ми 25лв
Колеги и на мен парното ми се прецака не6то а си работеше супер.Сега колата е загряла вентилатора духа здраво но студено.Не ще да духа топло.Не знам дали от големия студ не6то се е ошашавило 6тото ми бе6е блокирало и CD-to една сутрин та се наложи да го резетвам.Дайте съвет!
Comment